Tuesday 29 April 2008

29.04.2008 Ettevalmistused Vappuks ja minekuks...






Moi!

Raske on kirjutada neid viimaseid blogisid...huuh..

Täna oli jällegi üks neist fantastilistest päevadest..ilm on imeilus..inimesed on rõõmsad...linn on superlahe...

Käisime koolis kokkuvõtet tegemas, sest kolmekuune praktika siin kalliks saanud Helsingis on lõppenud. Üle pika aja nägime oma koordinaatorit Aunet( ta on ikka parim inimene...niiii armas..nii hoolitsev) ja ajasime temaga päris tükk aega juttu. Rääkisime oma emotsioonidest, mis kogu praktika vältel tekkisid..erinevate kohtade erinevustest, vaatasime üle oma eesmärgid, mille alguses endale seadsime ning arutasime palju oleme siit saanud. Muidugi ei saa kunagi Aune juures käia nii, et ta meile midagi muud ei räägiks ja meid kuidagi muud moodi ei hariks, nii ka see kord. Küsisime eesseisva VAPPU kohta ja siis ta rääkis meile soome traditsioonidest selle kurikuulsa püha ajal. Inimesed peavad Vapput alustades kolmapäeva õhtust..kuni neljapäeva hommikuni, mil toimuvad igasugused üritused Centrumis ja selle ümber...inimesed on lõbusad ja naudivad vaba aega üksteise seltsis. Neljapäeva hommikuti toimub ka palju asju ja päeval kogunetakse parkidesse kus süüakse brunchi ja chillitakse.Tavaliselt juhtub nii, et kahepäevased pidustused venivad pikemaks...ehk siis arvatavasti neljapäevaseks:)...kevad ju:D:D:D! Ja ilmad on niiiii ilusad, et miks mitte.

Rääkides nüüd veel veidi asjalikku juttu, siis Sünapsiast saime mõlemad valgel paberilehel jutukesed meie praktika kohta ja individuaalsed hinnangud. Seal oli ka kahju ära minna, sest palju toredaid inimesi jäi maha...aga no see on paratamatus..nii ta läheb..:)

Viimaseid päevi üritan veel võtta siit Helsingist, mis võtta annab ja näha ning teha võimalikult palju asju, sest kodumaale naastes tuleb ette võtta tõsine töö...lõputööö:S..Aga sellest juba siis kui kodus oleme:)

Huuh..täna linnas ringi liikudes oli kõikjal juba märgata, kuidas inimesed end eesseisvateks päevadeks "varustavad" ja ringi siblivad...nii et ootan põnevusega mis juhtuma hakkab.

Rohkem nagu polegi midagi kirjutada, sest pea on tühi...lähen veedan nüüd kvaliteetaega oma kalli elukaaslase seltsis, kes just koju saabus.

Head volbriööd teilegi!...

Näeme...

No comments: