Wednesday 19 March 2008

19.03.08 Koju!





Hei-hei!


Eile lõppes siis meie praktika haiglas( vääääga väga kahju oli lahkuda ja nii armsad inimesed endast maha jätta).Tegime kokkuvõtteid, külastasime veel viimast korda osakonda ja oma lemmikpatsiente(vai vai vaaaaaaai:), päris asjalik päev oli.


Õhtul saime kokku oma soome sõpsudega ühes chillis pubimoodi kohas ja arutasime elu asju( soome-inglise segakeeles). Nad olid ka huvitatud sellest, mis süsteem seal haiglas oli ja kuidas kõik toimis jne. Lisaks kooliasjadele sai ka muud juttu aetud ja külaskäigud paika pandud jne. Täna hommikul käisime koolis oma koordinaatoriga rääkimas ja tegime kokkuvõtteid ja andsime tagasisidet. Kokkuvõttes võib öelda, et haigla andis minule vähemalt palju parema ülevaate sellest, mida ja kuidas siinsed füsiod teevad. Lisaks saime palju hindamistel olla, ise väheke hinnata ja mõõta jne; testidest sai tehtud igavene hunnik asju, abivahendid ja nende kohandamist natukene, osakonnatööd ja asendravi, koduvisiidid ja nende olemus, vanadekodu külastused ja sealne süsteem, elektriline ravi ja tsipake neurot ja lapsi.Huuh...no muidugi lisaks kõik need emotsioonid, mis kaasnesid meie tegemistega iga päev.:)supppper.


Järgmisena läheme Sünapsiasse, mis on üks suurimaid neuro keskusi mida mina tean ja nii palju kui me siinsete inimestega rääkinud oleme, on selle koha kohta ainult väga head ja väga väga head sõnad.:)Ootan juba..:)16nda nädala paiku lähen õppevisiidile spordikliinikusse(omal soovil) ja kaen natsa jalkapoisse ja spordifüsioteraapiat üldiselt, aga sellest juba pikemalt siis kui sinna jõuan. Praegu olen lõpetanud peaaegu oma kohvri pakkimise ja sean vasrti sammud metroo peale, et siis sadamasse minna ja Eestisse:D:D..


Tobenaljakalt kurb on siit ära minna....aga samas on tore ka koduseid näha.


Kirjutan pärast pühi ja räägin pikemalt oma plaanidest, seniks moi-moi hyvä pääsiäispäivä!!


..Elu on ilus..kui ainult ilmaga ka veaks veel...:)

No comments: